Oppskrift på hjemmelaget kjøttsaus til lasagne

Oppskrift på hjemmelaget kjøttsaus til lasagne

Hjemmelaget kjøttsaus er et must for å kunne lage en god lasagne, og du finner oppskriften her!

Har du vært på utkikk etter oppskrift på hjemmelaget kjøttsaus til lasagne? Da trenger du ikke å lete lenger, for den aller beste oppskriften finner du her!

Når man skal lage verdens beste lasagne er det viktig at man bruker gode råvarer og lager kjøttsausen fra bunnen av! Dette er helt essensielt for å oppnå et godt resultat, og vi skal vise deg hvor enkelt det faktisk er.

Er du klar til å imponere selv den mest garvede italiener? Da må du lese videre!

Oppskrift kjøttsaus til lasagne

Det høres kanskje komplisert ut å lage sin egen kjøttsaus som man bruker til lasagne, men det er bare å slappe av: det er enkelt. Det som imidlertid er litt viktig er at du lar sausen få tid til å putre lenge før du skal bruke den – vi kan nesten si at jo lenger den får koke jo bedre bli den!

400 gram kjøttdeig steikes
Hakk en 1/2 boks picnicskinge i små terninger.
En stor løk finhakket
1 boks hermetiske tomater
2 ss tomatpure
1/2 ts sukker
6 fedd hvitløk
2 ts pepper
1 ts oregano
1 ts basilikum
1 raspet gulrot
1 selleristang – finhakket

1. Kjøttdeigen steikes og has i en kasserolle sammen med skinken.

2. Hvitløk, gulrot, selleristang og løk blansjeres kjapt i steikepannen med olivenolje. Ha deretter dette i kasserollen og blant med kjøttdeigen og skinken.

3. Deretter har du hermetisk tomat, tomatpure, sukker, salt og det andre krydderet i kasserollen – bland godt.

4. Ha gjerne i en liten klunk rødvin!

5. Kok i 60 minutter.

Verre enn dette er det faktisk ikke og